Solana Mobile kondigt betaalbare tweede crypto smartphone aan

Solana Mobile, een pionier in de wereld van crypto-smartphones, heeft aangekondigd dat het een tweede model op de markt gaat brengen. Dit nieuwe toestel zal de basisfuncties behouden die ook in zijn voorganger, de Saga, te vinden waren.

Belangrijke kenmerken zijn onder meer een ingebouwde crypto-wallet, op maat gemaakte Android-software, en een speciale appstore gericht op crypto-gerelateerde applicaties. Het grote nieuws volgens Coindesk is echter dat deze nieuwe versie aanzienlijk goedkoper zal zijn dan zijn voorganger, en zal beschikken over verschillende hardware.

De eerste telefoon van Solana Mobile, die vorig jaar werd gelanceerd, had een prijskaartje van 1000 dollar. Deze prijs bleek echter een te grote barrière voor veel consumenten, wat resulteerde in tegenvallende verkoopcijfers. Met de lancering van dit nieuwe, meer betaalbare model, hoopt Solana Mobile een breder publiek te bereiken en de adoptie van crypto-technologie in het dagelijks leven te bevorderen.

De exacte specificaties en prijs van de nieuwe smartphone zijn nog niet bekendgemaakt, maar de aankondiging heeft al voor veel interesse in de crypto-gemeenschap gezorgd.

Met deze stap lijkt Solana Mobile vastbesloten om zijn positie in de markt van crypto-smartphones te versterken en een meer toegankelijke optie te bieden voor crypto-enthousiastelingen en alledaagse gebruikers.

Kijken of dit toestel ook weer gratis gekocht kan worden Solana Saga Owners Got a Free NFT—Now They’re Selling for Over $1,000 - Decrypt

Pre-orders gaan hard, al meer dan 60.000 bestellingen (Solana Mobile Chapter 2 breekt records met 60.000 pre-orders voor 2025 lancering - Coinliners.nl)

1 Like